Despre noi

Dragi mirese! Bine ați venit la salonul de mariaj Scarlet în or. Chișinău! Noua colecție de rochii de mireasă 2022-2023 este deja la vânzare!

Salonul Scarlet – este o experiență îndelungată în crearea imaginii mirelui. În salonul nostru veți putea alege exact acea rochie de mereasa și accesorii care creează o imagine unică care nu va fi niciodată șters din memoria tuturor celor care vor avea noroc să vadă mireasa în această zi de neuitat!

Oferim rochii de mireasa 2022-2023 anul elegante si accesorii care se vor potrivi cu miresele, cu o mare varietate de preferinte si optiuni. Și desigur pentru fiecare mireasă am pregătit un cadou de la salonul nostru!

Fiecare fată are un vis minunat să se căsătorească într-o rochie de mireasă frumoasă și la modă. Dacă acest eveniment remarcabil este planificat pentru 2022-2023, atunci acordați atenție rochiilor clasice de siluetă, dar în interpretarea modernă – sunt rochii de mireasă de lux, cu mâneci, care îmbină moda și tradițiile moderne.

. 

Rochiile cu mâneci de dantelă pot avea diferite lungimi. Un manșon scurt, realizat din dantelă delicată sau plasă, care acoperă umerii miresei, va da feminitate și mister imaginii create. Adesea mânecile sunt decorate cu margele sau perle.

Mâinile frumoase din ghipură, tul sau dantela cu trei sferturi arata pur și simplu delicioase. Ele pot fi decorate cu broderii interesante.

Mânecile lungi din dantelă merg pe partea oficială, ei
din dantelă sau din alte materiale transparente, pot fi brodate cu un ornament original.

Alegerea lungimii mânecilor depinde de preferințele mirelui, de timpul anului ales pentru sărbătoare, precum și de caracteristicile figurii. Suntem mereu fericiți să vă ajutăm în alegerea rochiei de mireasă și să vă gândiți la toate preferințele dvs.!

CONTACTE